icon search my accountcountry selector

Trésor®

Enten Trésor er det som får deg opp av sengen om morgenen eller du spiser det som mellommåltid, er det en perfekt løsning som smaker utrolig godt. Med uimotståelig sjokoladekjerne i hver bit er dette en virkelig godbit.

Trésor®

Se hvordan Kellogg's bidrar

Kellogs KRAVE!
Cacao

Hos Kellogg’s er sjokoholikerne alltid på jakt etter sjokolade til pakkene med Trésor.

Vi er stolte over å støtte mer bærekraftig kakaoproduksjon for å skape en bedre verden ved å samarbeide med Rainforest Alliance. Vi kjøper Rainforest Alliance-sertifisert kakao iht. Rainforest Alliances bærekraftstandarder og gjennom massebalanseprinsippet. Se rainforest-alliance.org for mer informasjon om fremdriften og hvordan arbeidet til Rainforest Alliance bidrar til en bedre verden.

Cacao

Vi har samme deilige sjokoladesmak i Trésor!

På Rainforest Alliance-sertifiserte gårder benytter bøndene mer bærekraftige metoder som beskytter skogene, forbedrer livsgrunnlaget og fremmer menneskerettighetene blant gårdsarbeiderne. I tillegg er bøndene på disse gårdene med på å dempe og tilpasse seg klimakrisen.

Selv om dette er en milepæl i bærekraftsarbeidet for Trésor, har vi hos Kellogg’s en langsiktig forpliktelse til å ha en mer ansvarlig leveringskjede for alle de prioriterte ingrediensene våre, som en del av løftet Better Days.

Klikk på Vanlige spørsmål-knappen nedenfor for å lese mer om hvordan vi samarbeider med Rainforest Alliance, om kakaoen som brukes i Trésor, og om bærekraftsarbeidet til Kellogg’s.

FAQs
 • Fordelene ved frokostblandingene

  Fordelene ved frokostblandingene

  En skål med Kellogg’s består av energi og næringsstoffer som gir en god start på dagen.

  Finn ut mer

 • Vi er opptatt av ernæring

  Vi er opptatt av ernæring

  Vi vil bidra til å holde deg og familien din sunne og friske, og det står i sentrum av alt vi gjør.

  Finn ut mer