icon search my accountcountry selector

Trésor®

Enten Trésor er det som får deg opp av sengen om morgenen eller du spiser det som mellommåltid, er det en perfekt løsning som smaker utrolig godt. Med uimotståelig sjokoladekjerne i hver bit er dette en virkelig godbit.

Se hvordan Kellogg's bidrar

Kellogs KRAVE!
Cacao

Hos Kellogg’s er sjokoholikerne alltid på jakt etter sjokolade til pakkene med Trésor.

Vi er stolte over å støtte mer bærekraftig kakaoproduksjon for å skape en bedre verden ved å samarbeide med Rainforest Alliance. Vi kjøper Rainforest Alliance-sertifisert kakao iht. Rainforest Alliances bærekraftstandarder og gjennom massebalanseprinsippet. Se rainforest-alliance.org for mer informasjon om fremdriften og hvordan arbeidet til Rainforest Alliance bidrar til en bedre verden.

Cacao

Vi har samme deilige sjokoladesmak i Trésor!

På Rainforest Alliance-sertifiserte gårder benytter bøndene mer bærekraftige metoder som beskytter skogene, forbedrer livsgrunnlaget og fremmer menneskerettighetene blant gårdsarbeiderne. I tillegg er bøndene på disse gårdene med på å dempe og tilpasse seg klimakrisen.

Selv om dette er en milepæl i bærekraftsarbeidet for Trésor, har vi hos Kellogg’s en langsiktig forpliktelse til å ha en mer ansvarlig leveringskjede for alle de prioriterte ingrediensene våre, som en del av løftet Better Days.

Klikk på Vanlige spørsmål-knappen nedenfor for å lese mer om hvordan vi samarbeider med Rainforest Alliance, om kakaoen som brukes i Trésor, og om bærekraftsarbeidet til Kellogg’s.

FAQs
 • Fordelene ved frokostblandingene

  Fordelene ved frokostblandingene

  En skål med Kellogg’s består av energi og næringsstoffer som gir en god start på dagen.

  Finn ut mer

 • Vi er opptatt av ernæring

  Vi er opptatt av ernæring

  Vi vil bidra til å holde deg og familien din sunne og friske, og det står i sentrum av alt vi gjør.

  Finn ut mer