icon search my accountcountry selector
KARRIERE HOS OS

KARRIERE HOS OS

Hos Kellogg er vi alltid på utkikk etter nye dyktige og ambisiøse medarbeidere for teamet vårt.

Som en av verdens ledende produsenter av frokostblandinger og snacks, kan vi tilby et bredt spekter av karrierer, der du vil kunne utvikle dine ferdigheter.

Det finnes muligheter i hele Kellogg’s forretningsstruktur, fra salg og markedsføring til finans, kommunikasjon, ernæring, logistikk og HR.

Med Kellogg’s globale jobbsøkingsfunksjon kan du se alle aktuelle ledige stillinger hos oss og sende oss en søknad på nettet. Du kan også laste opp CV-en din og registrere deg i vår jobbank. Da vil du blir informert når det finnes en ledig stilling innenfor ditt interesseområde.

Du finner en kobling til disse funksjonene her: http://www.kelloggcareers.com/global.html

HVA VI MENER MED EN GOD ARBEIDSPLASS

Å arbeide hos Kellogg dreier seg om å skape resultater sammen. Vi legger derfor stor vekt på klare mål og forventninger, og frihet under ansvar. Det legger et godt grunnlag for å få engasjerte og ansvarlige medarbeidere som trives med nye utfordringer og stadig utvikler seg både faglig og personlig.

Det er like viktig at vi har det bra sammen. Vi er svært bevisste på å skape et arbeidsmiljø, der respekt for hverandre, positiv innstilling, humor og en uformell atmosfære går hånd i hånd. For å få trivsel på arbeidsplassen er det viktig at vi tar oss tid til å snakke med hverandre på tvers av avdelingene. Det kan skje gjennom diverse innslag i hverdagen og ved festlige anledninger.

For oss avhenger trivsel på arbeidsplassen også av at arbeid og privatliv henger sammen. Gjensidig fleksibilitet er derfor et nøkkelord hvis du vil gjøre det bra på jobben og samtidig ha tid til familien og til å dyrke dine interesser.

Del